cirurgia oftalmologica

SOM EXPERTS EN

Cirurgia Oftalmològica

glaucoma prevencio

REVISIONS PERIÒDIQUES A PARTIR DELS 40

Detecció del Glaucoma

oftalmologia pediatrica

TENIM CURA DELS MÉS PETITS

Oftalmologia Pediàtrica

CONTROL PER A UNA MILLOR QUALITAT DE VIDA

Degeneració Macular o DMAE

PREM AQUÍ PER DEMANAR HORA AMB QUALSEVOL DELS NOSTRES ESPECIALISTES

Sobre nosaltres

L’Institut Oftalmològic CAMINS, és un centre oftalmològic a la ciutat de Granollers.

 El nostre objectiu és la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el seguiment de les malalties oculars, del sistema visual i dels annexos oculars.

 

Més de 50 anys d’experiència

Amb més de 50 anys d’experiència, l’Institut Oftalmològic CAMINS va ser fundat per Joan Camins Ribera als anys 60.

L’Institut Oftalmològic CAMINS va estar ubicat durant 30 anys a Policlínica del Vallès i a partir del any 2002 es va traslladar a les instal·lacions actuals del carrer Josep Torras i Bages de Granollers.

 

 

 

Descobreix els nostres serveis

El nostre centre ofereix una assistència oftalmològica en les diferents especialitats, i hi practiquem les revisions oftalmològiques, tant per a nens com per a adults, juntament amb el servei d’optometria. Oferim el servei d’urgències en l’horari establert i des de fa més de 50 anys som experts en accidents laborals.

L’Institut Oftalmològic CAMINS disposa dels últims avenços tecnològics, en proves diagnòstiques com l’OCT (“tomografia de coherència òptica”) i el GDX (“analitzador de fibres òptiques”) i en procediments terapèutics com les injeccions intravítries.

Disposem de làsers com el làser Àrgon i làser Yag per als procediments quirúrgics i terapèutics i per a les unitats de glaucoma, retina mèdica i quirúrgica (com el despreniment de retina), oculoplàstia, oftalmologia pediàtrica i cirurgia de les cataractes, amb les noves tècniques de microincisió i implant de diferents tipus de lents intraoculars com les tòriques, multifocals, etc.

Preguntes freqüents

Aquestes i d’altres preguntes les trobaràs a la nostra pàgina de preguntes freqüents

L’estrabisme com es tracta?

En edat infantil , un important percentatge d’estrabismes poden corregir-se amb ulleres únicament, associades en ocasions a oclusions ( tapar un ull ). La cirurgia es reserva als casos en què el tractament conservador no funciona.

En l’adult el tractament és bàsicament quirúrgic i se sol realitzar per motius estètics o per visió doble.

Que és un mussol?

És una infecció aguda d’una glàndula de Meibomio, que es localitzen en la parpella . El pacient sol explicar dolor , inflamació de la parpella i secrecions purulentes . És una lesió menor de la parpella i que no repercuteix en la visió .

El tractament es basa en l’aplicació de calor seca , pomades antibiótiques i antiinflamatories, antibiòtics orals i en casos de mala evolució pot precisar cirurgia . Depenent de la grandària, localització i evolució s’aplicarà un tractament o un altre.

Es pot "guarir" la miopia operant-se?

Actualment es poden corregir, en la majoria dels pacients , tots els defectes de graduació ( miopia, hipermetropia, astigmatisme i vista cansada ), sempre després d’haver realitzat una acurada valoració de cada pacient.

Cal tenir en compte que alguns d’aquests pacients, especialment els que tenen graduacions més elevades, tenen més problemes a més del defecte refractiu, així que es poden eliminar les dioptries , però no es pot “canviar” el que és l’interior de l’ull. Això es fa molt present en el cas dels miops elevats , que de forma habitual tenen altres problemes associats al de la graduació .

Darrers articles al nostre blog

degeneracion macular DMAE

Degeneració macular associada a l'edat

/
Què és la DMAE? La degeneració macular associada a l'edat…
defectes refractius

Què son els Defectes Refractius?

/
Què són els defectes refractius? Els defectes refractius o de…
estrabisme infantil

Estrabisme Infantil

/
Estrabisme infantil Què és l'estrabisme infantil? L'estrabisme…
obstrucció llagrimal

Obstrucció llagrimal

/
Obstrucció llagrimal Què és l'obstrucció lacrimal en la…
protegir els ulls amb ulleres de sol

Cuida els teus ulls a l'estiu 

/
Generalment associem l'estiu a una època per gaudir, descansar…

Ull Gandul o Ambliopia

/
Ull gandul o ambliopia Què és l'ull gandul? L'ull gandul consisteix…

Testimonials

El que a mi més m’agrada de l’Institut Camins, a part del nivell professional, és en primer lloc l’organització, que permet força flexibilitat en les cites i un molt bon nivell de puntualitat, i en segon lloc el tracte, que transmet, al menys a mi, que per a ells l’important ets tu i que sovint et  fa pensar que ets el pacient més important que tenen

Daniel

Ja fa anys que em tracto regularment a IO Camins, i dons que podria dir, a part de la satisfacció  per la  resolució mèdica de problemes oculars gens despreciables, jo el que més aprecio,  és aquet tracte tan proper i afectuós que et fa minimitzar el teu problema i sentir-te  confiat com si estiguessis entre amics.

Rosa

Mi esposa tenía serios problemas de visión, siguiente problema ¿ Dónde acudir?  Un amigo nos habló muy bien del IOCamins, así que allí fuimos. El Doctor y colaboradores en acción, diagnóstico correcto, cirugía impecable y para completar, un trato super amable y correctísimo.

Rosa i Leopoldo

He tenido ocasión de contrastar los servicios y atención que el Instituto Camins ofrece a sus pacientes y mi valoración no puede ser más positiva. Es un gran equipo, y el trato es también muy bueno, pero lo que yo destaco por encima de cualquier otra virtud es la disponibilidad y la dedicación que han tenido hacia mí cuando he tenido momentos muy difíciles con mi enfermedad. Sólo por esto todo el personal del Instituto Oftalmológico Camins tiene mi más profunda y sincera gratitud.

Ferran